BİNGÖL / KARLIOVA - Kargapazarı İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğretmen ve öğrencilerimizin özenle hazırladıkları gösteriler izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Mrt

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"  kapsamında etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda "1-7 Mart Deprem Haftası" kapsamında deprem tatbikatı yapılmıştır.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

UÇ UÇ UÇURTMA

Okulumuz Kalite Etiketi Aldı

BİR MİLYON ÖĞRENCİ SİNEMA İLE BULUŞUYOR

"BU BİZİM HİKAYEMİZ"

Ara

Kurumsal Sosyal Medya Hesaplarımız

Ara

Müzik Atölyesi, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 2019 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı Kapsamında Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulmuştur. Müzik Atölyesi Kargapazarı Ortaokulu bünyesinde yaptırılmıştır. Kargapazarı İlokulu ve argapazarı Ortaokulu aynı binada eğitim öğretime devam ettiğinden müzik atölyesini Kargapazarı İlkokuluda kullanmaktadır. Ortaokulla Müzik derslerini çakışmayacak şekilde ayarlayan Sınıf Öğretmenlerimiz Müzik derslerini Müzik Atölyesinde öğretici ve eğlenceli bir şekilde işleyebilmektedir.